Välkommen till Söderfix AB -

 Din Byggfirma i Malmö och Skåne!


                          - Byggavdelning:   Erfaren inom murning, snickeri och mer.

- Montageavdelning:  Specialiserad på solceller och energieffektiva lösningar.

Populära tjänster ⬇️

Vi samarbetar med företag som erbjuder kompletta solenergipaket till sina kunder. 

Vår dedikerade avdelning specialiserar sig på professionell montering av solenergisystem. Oavsett om du är ett företag som vill erbjuda dina kunder en komplett solenergilösning eller en privatkund som söker expertmonteringstjänster, är vi här för att hjälpa. Vi tar hand om hela monteringsprocessen, inklusive projektering, byggställning och installation av solcellsanläggningen. Låt oss vara din partner för att leverera högkvalitativ solenergi till dina kunder. Kontakta oss för att inleda samarbetet idag och erbjuda det bästa inom solenergi.

Fasadarbeten 

 Murning

Vi utför fasadmurningar, stomresning med lättklinkerblock, lättbetong, betongsten och tegel och grundmurar, trädgårdsmurar och innerväggar.

Putsning

Vi utför alla sorter av putsarbeten så som fasadputs, tilläggsisolering med puts samt invändiga putsarbeten, vi utför dessutom reparation och renoveringar av gamla mur och putsfasader.


Omfogning / renovering av gamla tegelfasad och skorstenar 

Genom att utföra omfogning när fogarna eroderats kan tegelfasaders livslängd förlängas. Normalt innebär omfogning att man avlägsnar de yttersta 25 millimetrarna, varefter man återfyller med murbruk. 

Invändiga arbeten

Badrumsrenovering


Vill du bygga eller renovera ett badrum? Anlita oss så hjälper vi dig att få en fint, funktionellt och hållbart badrum. 

Köksrenovering


Dags att äntligen ta tag i att skaffa drömköket? Låt oss hjälpa dig! Vi hjälper dig med hela byggprocessen, från planering till utförande och ser till att det blir en så enkel resa som möjligt. 

Målning


Ett enkelt sätt att ge sitt hem en snabb uppfräschning är genom att ge väggarna ny färg. Det är billigare än att renovera och gör att ditt hem känns nytt och fint. Att måla om är rätt tungt och därför väljer många att ta hjälp av en målare eller ett byggföretag.